Een 'email engine' volledig afgestemd op je ideale klant

(wat zorgt voor meer vertrouwen en sales)

Behandel jij elk contact in je ActiveCampaign hetzelfde? Nee toch? Met ActiveCampaign bouw je een super-gepersonaliseerde klantreis die helemaal aansluit op de wensen en verlangens van je ideale klant.  

Nieuw

Start hier

Maak je nog geen gebruik van e-mailmarketing, funnels en ActiveCampaign? No worries. We've all been there. Binnen no-time weet jij waarom je zou moeten starten met een e-maillijst en wat het je gaat opleveren. Ook leer je hier de basis van e-mail marketing automation. Zelfs als je nog niet helemaal op de hoogte bent wat ActiveCampaign allemaal doet.

WooCommerce koppelen met ActiveCampaign
Email segmentatie: hou het simpel
ActiveCampaign, wat is het? Wat kan je er mee?

Voor beginners

ActiveCampaign basics

Ontdek hoe je ActiveCampaign het beste kunt inrichten, als je er nog niet mee hebt gewerkt. Of herstel je fouten, als je al een tijdje bezig bent. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, zorg dat de basis in orde is. Scheelt je veel kopzorgen in de toekomst. Maar hoe doe je dat? Glad you asked 😁 Je vind op deze site tips, strategieen en tutorials, allemaal om jou te helpen het meeste uit je AC account te halen.

API gegevens
ActiveCampaign Tags

Voor gevorderden

ActiveCampaign voor gevorderden

De basis onder de knie? Dan ben je klaar voor de volgende stap. Automations (zoals deze 5 must-have automations), integraties en andere ActiveCampaign ninja stuff. Super krachtig... en daarom erg succesvol. Kleine waarschuwing... begin hier pas aan als je de basis al goed onder de knie hebt.... Je gaat ook geen Ferrari rijden als je net je rijbewijs hebt.

API gegevens
ActiveCampaign Tags
ActiveCampaign begrippenlijst

Stap 4

Funnels

De techniek onder controle? Dan gaan we verder met ActiveCampaign funnels. Welke funnels kun je gaan inzetten om je doelgroep op de best mogelijke manier te helpen, en tegelijkertijd meer verkopen te doen natuurlijk.

API gegevens
ActiveCampaign bounce codes

Alles

Alle artikelen over ActiveCampaign

Hier vind je alle ActiveCampaign artikelen door elkaar. Prima voor de ninja's onder ons, maar als je net begint, adviseer ik je om iets omhoog te scrollen naar de artikelen die je snel verder gaan helpen, in plaats van geavanceerder funnels bekijken als je nog niet eens een lijst hebt aangemaakt. Ofzo.

Waarom ActiveCampaign voor online trainingen de beste keuze is
Automatisch je leads backuppen met ActiveCampaign
ActiveCampaign Site tracking
‘ActiveCampaign tag waarschuwing’, SUPER-handige update voor automations
Site tracking met ActiveCampaign
[VIDEO] Klik, klik en klaar….. kant-en-klare automations importeren in ActiveCampaign
Meer overzicht met Automations Map
ActiveCampaign, wat is het? Wat kan je er mee?
Segmenteren is converteren
Hoe je met 1 druk op de knop €5490 omzet kan maken

Laatste artikelen

API gegevens
ActiveCampaign bounce codes
ActiveCampaign Tags

ActiveCampaign abonnementen en prijzen

ActiveCampaign is een Saas oplossing, dus deze werkt in de cloud. Je betaalt maandelijks (of jaarlijks als je dat wilt) voor het gebruik. De prijzen zijn afhankelijk van de functionaliteiten die je gebruikt, en het aantal actieve contacten dat je in je account hebt. 

ActiveCampaign via Web2action

Als officieel partner van ActiveCampaign kun je je account via mij aanvragen. Ook als je al een account hebt, kun je deze zonder downtime naar Web2action verhuizen. Voordelen zijn: NL support tijden, BTW faktuur en nederlandstalige support.

ActiveCampaign.com

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ActiveCampaign direct bij de bron te bestellen. Hou er dan wel rekening mee dat je een creditcard nodig hebt, er geen BTW wordt berekend en dat de support engelstalig is (en in een andere tijdszone)

Liever uitbesteden dan zelf doen?

Zelf doen klinkt misschien leuk, en scheelt ook nog eens in de kosten, maar bedenk eens het volgende.

Is het toch niet verstandiger om een expert in te huren om je ActiveCampaign omgeving in te richten en te optimaliseren in plaats van het zelf te doen? Zo'n professional heeft de ervaring, skills en knowhow om je e-mailmarketingstrategie te finetunen, workflows te automatiseren, en het maximale uit ActiveCampaign te halen. 

Dit leidt tot slimmere workflows, meer verkopen, en betere resultaten. En het bespaart je nog eens tijd ook, zodat je je kunt focussen op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf. 

Dus, kortom: het inhuren van een ActiveCampaign-expert kan voor betere resultaten zorgen en meer tijd vrijmaken voor andere zaken.

Klinkt wel aannemelijk, toch? Kijk dan eens of het ActiveCampaign implementatie traject iets voor je is.