Nieuw

Start hier

Maak je nog geen gebruik van e-mailmarketing, funnels en ActiveCampaign? No worries. We've all been there. Binnen no-time weet jij waarom je zou moeten starten met een e-maillijst en wat het je gaat opleveren. Ook leer je hier de basis van e-mail marketing automation. Zelfs als je nog niet helemaal op de hoogte bent wat ActiveCampaign allemaal doet.

Voor beginners

ActiveCampaign basics

Ontdek hoe je ActiveCampaign het beste kunt inrichten, als je er nog niet mee hebt gewerkt. Of herstel je fouten, als je al een tijdje bezig bent. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, zorg dat de basis in orde is. Scheelt je veel kopzorgen in de toekomst. Maar hoe doe je dat? Glad you asked ???? Je vind op deze site tips, strategieen en tutorials, allemaal om jou te helpen het meeste uit je AC account te halen.

Voor gevorderden

ActiveCampaign voor gevorderden

De basis onder de knie? Dan ben je klaar voor de volgende stap. Automations (zoals deze 5 must-have automations), integraties en andere ActiveCampaign ninja stuff. Je leert over het heractiveren van inactieve contacten en waarom dat zo belangrijk is voor de kwaliteit van je emaillijst. Super krachtig... en daarom erg succesvol. Kleine waarschuwing... begin hier pas aan als je de basis al goed onder de knie hebt.... Je gaat ook geen Ferrari rijden als je net je rijbewijs hebt.

Als je ooit een e-mailcampagne hebt verstuurd, dan weet je hoe cruciaal

Meer lezen
ActiveCampaign IP warming: Een stappenplan voor succes

ActiveCampaign domein verifieren De afgelopen dagen krijg ik veel mails, appjes en

Meer lezen
ActiveCampaign domein verifieren

Inleiding Als het gaat om e-mailmarketing, is een van de cruciale factoren

Meer lezen
Hoe verbeter je de verzendreputatie van je e-mails?

Alles

Alle artikelen over ActiveCampaign

Hier vind je alle ActiveCampaign artikelen door elkaar. Prima voor de ninja's onder ons, maar als je net begint, adviseer ik je om iets omhoog te scrollen naar de artikelen die je snel verder gaan helpen, in plaats van geavanceerder funnels bekijken als je nog niet eens een lijst hebt aangemaakt. Ofzo.

april 21, 2023

Email segmentatie: hou het simpel

april 21, 2023

ActiveCampaign, wat is het? Wat kan je er mee?

maart 8, 2023

Waarom ActiveCampaign voor online trainingen de beste keuze is

mei 22, 2020

ActiveCampaign Site tracking

november 18, 2019

‘ActiveCampaign tag waarschuwing’, SUPER-handige update voor automations

augustus 27, 2018

Site tracking met ActiveCampaign

juli 24, 2018

[VIDEO] Klik, klik en klaar….. kant-en-klare automations importeren in ActiveCampaign

april 27, 2018

Meer overzicht met Automations Map

oktober 13, 2016

Segmenteren is converteren

april 22, 2016

Hoe je met 1 druk op de knop €5490 omzet kan maken

Laatste artikelen

ActiveCampaign abonnementen en prijzen

ActiveCampaign is een Saas oplossing, dus deze werkt in de cloud. Je betaalt maandelijks (of jaarlijks als je dat wilt) voor het gebruik. De prijzen zijn afhankelijk van de functionaliteiten die je gebruikt, en het aantal actieve contacten dat je in je account hebt. 

ActiveCampaign via Web2action

Als officieel partner van ActiveCampaign kun je je account via mij aanvragen. Ook als je al een account hebt, kun je deze zonder downtime naar Web2action verhuizen. Voordelen zijn: NL support tijden, BTW faktuur en nederlandstalige support.

ActiveCampaign.com

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ActiveCampaign direct bij de bron te bestellen. Hou er dan wel rekening mee dat je een creditcard nodig hebt, er geen BTW wordt berekend en dat de support engelstalig is (en in een andere tijdszone)

Liever uitbesteden dan zelf doen?

Zelf doen klinkt misschien leuk, en scheelt ook nog eens in de kosten, maar bedenk eens het volgende.

Is het toch niet verstandiger om een expert in te huren om je ActiveCampaign omgeving in te richten en te optimaliseren in plaats van het zelf te doen? Zo'n professional heeft de ervaring, skills en knowhow om je e-mailmarketingstrategie te finetunen, workflows te automatiseren, en het maximale uit ActiveCampaign te halen. 

Dit leidt tot slimmere workflows, meer verkopen, en betere resultaten. En het bespaart je nog eens tijd ook, zodat je je kunt focussen op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf. 

Als ActiveCampaign specialist, iemand die ruim 8 jaar met ActiveCampaign werkt en honderden accounts van binnen heeft gezien, kan ik je gegarandeerd vertellen hoe je je account nog effectiever inzet. Je bespaart jezelf hiermee tijd en frustratie en zorgt binnen no-time voor resultaat

Dagje samen sparren

Wil je het zelf doen, maar heb je een zetje nodig? Tijdens de Funnel Strategie Dag bepalen we samen de strategie die het beste past bij jouw bedrijf. We bedenken een funnel voor je die snel in te richten is en die van onbekenden klanten maakt.

Funnel APK

Heb je al het één en ander staan, maar denk je dat het beter kan? Ik weet het zeker ???? Aan de hand van een vragenlijst en toegang tot je ActiveCampaign account krijg je een stappenplan waarmee je gegarandeerd meer gaat verkopen. Dat is wat de Funnel Check je gaat opleveren.

Alleen tekst aanleveren

Geen tijd/zin in zelf doen? Het (opnieuw) inrichten van een account kost gewoon veel tijd en moeite. Met het ActiveCampaign implementatie traject zorg ik voor alle techniek. Het enige dat je hoeft te doen is tekst, links en afbeeldingen aanleveren en ik regel de rest voor je.