Alles

Alle artikelen over ActiveCampaign

Hier vind je alle ActiveCampaign artikelen door elkaar. Prima voor de ninja's onder ons, maar als je net begint, adviseer ik je om iets omhoog te scrollen naar de artikelen die je snel verder gaan helpen, in plaats van geavanceerder funnels bekijken als je nog niet eens een lijst hebt aangemaakt. Ofzo.

Minder in de “Promotions Tab” en meer in de Inbox? Fix je e-mail deliverability
Verras klanten met een persoonlijk mailtje dat ActiveCampaign automatisch op hun verjaardag stuurt
Email segmentatie: hou het simpel

Laatste artikelen

ActiveCampaign abonnementen en prijzen

ActiveCampaign is een Saas oplossing, dus deze werkt in de cloud. Je betaalt maandelijks (of jaarlijks als je dat wilt) voor het gebruik. De prijzen zijn afhankelijk van de functionaliteiten die je gebruikt, en het aantal actieve contacten dat je in je account hebt. 

ActiveCampaign via Web2action

Als officieel partner van ActiveCampaign kun je je account via mij aanvragen. Ook als je al een account hebt, kun je deze zonder downtime naar Web2action verhuizen. Voordelen zijn: NL support tijden, BTW faktuur en nederlandstalige support.

ActiveCampaign.com

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ActiveCampaign direct bij de bron te bestellen. Hou er dan wel rekening mee dat je een creditcard nodig hebt, er geen BTW wordt berekend en dat de support engelstalig is (en in een andere tijdszone)

Liever uitbesteden dan zelf doen?

Zelf doen klinkt misschien leuk, en scheelt ook nog eens in de kosten, maar bedenk eens het volgende.

Is het toch niet verstandiger om een expert in te huren om je ActiveCampaign omgeving in te richten en te optimaliseren in plaats van het zelf te doen? Zo'n professional heeft de ervaring, skills en knowhow om je e-mailmarketingstrategie te finetunen, workflows te automatiseren, en het maximale uit ActiveCampaign te halen. 

Dit leidt tot slimmere workflows, meer verkopen, en betere resultaten. En het bespaart je nog eens tijd ook, zodat je je kunt focussen op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf. 

Als ActiveCampaign specialist, iemand die ruim 8 jaar met ActiveCampaign werkt en honderden accounts van binnen heeft gezien, kan ik je gegarandeerd vertellen hoe je je account nog effectiever inzet. Je bespaart jezelf hiermee tijd en frustratie en zorgt binnen no-time voor resultaat

Dagje samen sparren

Wil je het zelf doen, maar heb je een zetje nodig? Tijdens de Funnel Strategie Dag bepalen we samen de strategie die het beste past bij jouw bedrijf. We bedenken een funnel voor je die snel in te richten is en die van onbekenden klanten maakt.

Funnel APK

Heb je al het één en ander staan, maar denk je dat het beter kan? Ik weet het zeker ???? Aan de hand van een vragenlijst en toegang tot je ActiveCampaign account krijg je een stappenplan waarmee je gegarandeerd meer gaat verkopen. Dat is wat de Funnel Check je gaat opleveren.

Alleen tekst aanleveren

Geen tijd/zin in zelf doen? Het (opnieuw) inrichten van een account kost gewoon veel tijd en moeite. Met het ActiveCampaign implementatie traject zorg ik voor alle techniek. Het enige dat je hoeft te doen is tekst, links en afbeeldingen aanleveren en ik regel de rest voor je.

[cboxarea id="cbox-1Menv746MOF5VmcC"]