gratis activecampaign abonnement

Ben jij op zoek naar een gratis ActiveCampaign abonnement voor je bedrijf? Nou, daar heb ik een antwoord op, maar waarschijnlijk niet het antwoord waar je op hoopte! In dit artikel gaan we dieper in op de vraag of er een gratis versie van ActiveCampaign bestaat en geven we je meer informatie over de voordelen van het gebruik van deze tool voor je bedrijf. Blijf lezen als je meer wilt weten over hoe ActiveCampaign je kan helpen bij het verbeteren van je marketingstrategie.

gratis activecampaign abonnement

Wat is ActiveCampaign?

ActiveCampaign is een krachtige marketing automation software die gebruikers in staat stelt om hun marketingprocessen te automatiseren en hun klanten beter te bereiken. Met ActiveCampaign kunnen gebruikers e-mails automatisch versturen, leads opvolgen, klantrelaties beheren en meer. Het stelt bedrijven in staat om hun marketingprocessen te stroomlijnen en te verbeteren.

Waarom zou je ActiveCampaign gebruiken?

Er zijn veel redenen waarom bedrijven ActiveCampaign zouden gebruiken. Het stelt gebruikers in staat om hun marketingprocessen te automatiseren en hun klanten beter te bereiken. Hier zijn enkele redenen waarom bedrijven ActiveCampaign zouden kunnen gebruiken:

 • Betere klantrelaties: ActiveCampaign stelt gebruikers in staat om hun klantrelaties te verbeteren door hen gepersonaliseerde e-mails en content te sturen.
 • Automatisering: ActiveCampaign stelt gebruikers in staat om hun marketingprocessen te automatiseren, waardoor ze tijd en geld besparen.
 • Leadopvolging: Met ActiveCampaign kunnen gebruikers leads opvolgen en beter begrijpen wat hun behoeften zijn.
 • E-commerce: ActiveCampaign heeft ook functies voor e-commerce, waardoor gebruikers hun e-commerce activiteiten kunnen stroomlijnen.

ActiveCampaign prijsplannen

ActiveCampaign biedt verschillende prijsplannen aan, afhankelijk van de behoeften van gebruikers. Hier zijn de verschillende plannen die ActiveCampaign aanbiedt:

 • Lite: Het Lite plan kost €9 per maand en biedt basisfuncties voor e-mailmarketing en automatisering.
 • Plus: Het Plus plan kost €49 per maand en biedt meer functies voor e-mailmarketing en automatisering, evenals CRM en lead scoring.
 • Professional: Het Professional plan kost €129 per maand en biedt geavanceerde functies voor e-mailmarketing en automatisering, evenals SMS marketing en een machine learning functie.
 • Enterprise: Het Enterprise plan is op maat gemaakt en biedt aangepaste functies en ondersteuning voor grote bedrijven.

ActiveCampaign biedt ook korting op jaarlijkse abonnementen en heeft een gratis proefversie beschikbaar.

Gratis proefversie van ActiveCampaign

ActiveCampaign biedt een gratis proefversie van 14 dagen aan. Dit is een geweldige manier om te zien of ActiveCampaign geschikt is voor jouw bedrijf. Tijdens de gratis proefperiode heb je toegang tot alle functies van het plan dat je hebt gekozen. Na de gratis proefperiode kun je kiezen voor een betaald plan of stoppen met het gebruik van ActiveCampaign.

Is er een gratis ActiveCampaign abonnement?

Er is helaas geen gratis versie van ActiveCampaign beschikbaar. Je kunt dus helaas niet kosteloos gebruik maken van het beste systeem momenteel op de markt. Het goede nieuws is dat het een erg goede prijs/kwaliteit verhouding heeft en dat je voordelig met een kleine lijst kunt beginnen.

De goedkoopste versie is het Lite plan dat $ 9 per maand kost. Het Lite plan biedt basisfuncties voor e-mailmarketing en automatisering. Hoewel er geen gratis versie van ActiveCampaign beschikbaar is, biedt het bedrijf wel een gratis proefversie van 14 dagen aan.

Alternatieven voor ActiveCampaign

Als je op zoek bent naar een alternatief voor ActiveCampaign, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele alternatieven voor ActiveCampaign:

 • Mailchimp: Mailchimp is een populaire e-mailmarketing software met een gratis plan en betaalde plannen.
 • HubSpot: HubSpot biedt verschillende marketingtools, waaronder e-mailmarketing en marketing automation.
 • GetResponse: GetResponse is een marketing automation software die e-mailmarketing, webinars en marketing automation biedt.

Het is belangrijk om verschillende opties te onderzoeken en te beoordelen welke het beste bij jouw bedrijf past.

Veelgestelde vragen over ActiveCampaign

 1. Biedt ActiveCampaign een gratis versie aan?
  Nee, er is geen gratis versie van ActiveCampaign beschikbaar.
 2. Hoeveel kost ActiveCampaign?
  ActiveCampaign biedt verschillende prijsplannen, van $ 9 tot $ 229 per maand.
 3. Biedt ActiveCampaign korting op jaarlijkse abonnementen?
  Ja, ActiveCampaign biedt korting op jaarlijkse abonnementen.
 4. Heeft ActiveCampaign een gratis proefversie?
  Ja, ActiveCampaign biedt een gratis proefversie van 14 dagen.
 5. Kan ik ActiveCampaign gebruiken voor e-commerce?
  Ja, ActiveCampaign biedt functies voor e-commerce, waardoor gebruikers hun e-commerce activiteiten kunnen stroomlijnen.