Ontdek waarom jouw e-mail lijst niet genoeg omzet oplevert 

Je bent online ondernemer en je hebt een e-maillijst. Alleen is er nog geen 'money' in jouw 'list' te bekennen....Ik kijk mee in jouw ActiveCampaign e-mailmarketing account en geef je praktische en toepasbare tips om meer omzet te halen uit je lijst. 

Persoonlijk

Geen geautomatiseerde checklist. Ik kijk persoonlijk mee in jouw account, en kijk waar het (veel) beter kan.

Toepasbaar

Ik geef je duidelijke en toepasbare tips om de boel te verbeteren. Anders heb je er natuurlijk niks aan.

Gegarandeerd

Kan ik niets vinden, of denk je niet dat mijn tips gaan werken? Dan stort ik je geld terug, no questions asked.

Van peanuts 

Vrijwel elke ondernemer die ik leer kennen, heeft wel een e-maillijst. 'The money is in the list' toch? Helaas, bij veel ondernemers is dat niet zo. En bij jou is het niet anders.

Je mailt je een ongans, of juist een paar keer per jaar... maar resultaat... ho maar.

Na honderden ondernemers geholpen te hebben, en zelf ruim 10 jaar bezig te zijn geweest met e-mailmarketing, weet ik inmiddels wel wat werkt en wat niet werkt.

Met een paar aanpassingen die je zelf kunt toepassen, kom je al een heel eind. Laat mij je helpen die stap te zetten.

Naar 'Katsjing'

E-mailmarketing staat nog steeds bovenaan als het komt op Return On Investment. Met andere woorden, this sh*t just works... Maar alleen als je het op de juiste manier doet.

Af en toe mailen, als je klanten nodig hebt, gaat 'm niet worden. Iedereen dezelfde mail sturen, idem ditto.

Je zult een paar dingen anders moeten doen om van 'peanuts' naar 'katsjing' te gaan. En daar ga ik je mee op weg helpen.

We zetten een basis op waarmee jij verder kunt. Je krijgt toepasbare tips die meteen voor een verbetering zorgen. Zo niet, dan je geld terug.

Ik ben Edwin Schoonheim, en ik ben al ruim 10 jaar bezig met e-mailmarketing. Daarvoor was ik ruim 15 jaar ICT'er, dus ik snap het een en ander van techniek, maar wordt pas echt enthousiast van:

  • e-mailmarketing
  • sales funnels
  • marketing automation
  • ActiveCampaign/Mailblue

Ik help online ondernemers om meer resultaat (lees:omzet) te halen uit hun e-maillijst.
profile-pic

Bij Edwin kun je je online marketing voor je laten werken en het zeer aantrekkelijk en makkelijk maken voor je klanten!Hij helpt mij met het versturen van automatische mails aan mijn klanten met de info waar ze naar op zoek zijn, gebaseerd op hun zoekgedrag op mijn site.Hij weet heel goed hoe je dat op een vriendelijke manier doet voor je klanten. Hij helpt mij met het koppelen van mijn website, mailsysteem en online leeromgeving zodat ik er er weinig omkijken naar heb! Heerlijk!Binnenkort gaan we aan de gang met facebook ads!Hij is snel met oplossingen, hij geeft goede adviezen, hij brengt orde aan in je online marketing, hij is makkelijk bereikbaar bijvoorbeeld via skype en kan dingen uitleggen dat jij ook snapt wat hij aan het doen is.

Judith


profile-pic

Ik heb me aangemeld, ondanks dat ik al lang met Mailchimp werkte. Maar ik had het gevoel dat ik er nog niet alles uithaalde. Er was niet zo heel veel nieuws voor mij, maar toch wel lekker even zo'n overzicht om de puntjes op de 'i' te zetten. Inderdaad wat kleine zaken die me toch weer wat attenter hebben gemaakt. Ik zou deze cursus aanbevelen aan iedereen die ook met Mailchimp willen gaan werken. Een paar kleine opmerkingen, de vertaling voor 'verzenden' i.p.v. submit (kan in de te kopiëren tekst) en de tijd bij de 'schedule' staat op wintertijd (CET), dus de tijd die jij ingeeft verschilt hierdoor een uur. Je moet de goede tijdzone ingeven, of hier rekening mee houden. (Sorry, ik ben astrologe en werk hier zelf veel mee)

Tineke Boogaarts

Wil jij een uitgebreide 'second-opinion' van je sales funnels?

Meld je dan aan via onderstaande button

Eénmalige investering van €197

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?

Funnel check is voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers van ActiveCampaign. Tijdens de Funnel Check nemen we samen je account door, en kijken we waar kansen en verbeterpunten liggen.

Wanneer gaan we aan de slag?

Na je bestelling ontvang je een faktuur en een uitnodiging om via Calendly een afspraak met me in te plannen. Op de afgesproken datum gaan we samen via Zoom jouw emailmarketingsysteem en funnels doornemen. 

 

Heb ik technische voorkennis nodig?

Je hoeft geen absolute techneut te zijn. Het is wel belangrijk dat je de inloggegevens van je account hebt, en dat je zelf al eens een paar emails hebt verstuurd.

 

Wat als ik geen ActiveCampaign of Mailblue gebruik?

Ik heb de afgelopen 10 jaar met zo'n beetje alle bekende emailmarketingsystemen gewerkt. Mijn specialisme ligt bij ActiveCampaign (of Mailblue), dus je haalt het meeste uit de Funnel Check als je hetzelfde systeem gebruikt als ik. Twijfel je nog, neem dan even contact met me op.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt veilig en snel betalen via iDeal.

 

Kan ik de investering in mijn administratie opvoeren?

Ja, als je een bedrijf hebt dan kun je de BTW faktuur die je van me krijgt verwerken in je boekhouding.

 

Copyright 2020, Web2action.nl   -   Disclaimer