Ontdek waarom jouw e-mail lijst niet genoeg omzet oplevert 

Je bent online ondernemer en je hebt een e-maillijst. Alleen is er nog geen 'money' in jouw 'list' te bekennen....Ik kijk mee in jouw ActiveCampaign e-mailmarketing account en geef je praktische en toepasbare tips om meer omzet te halen uit je lijst. 

Persoonlijk

Geen geautomatiseerde checklist. Ik kijk persoonlijk mee in jouw account, en kijk waar het (veel) beter kan.

Toepasbaar

Ik geef je duidelijke en toepasbare tips om de boel te verbeteren. Anders heb je er natuurlijk niks aan.

Gegarandeerd

Kan ik niets vinden, of denk je niet dat mijn tips gaan werken? Dan stort ik je geld terug, no questions asked.

Van peanuts 

Vrijwel elke ondernemer die ik leer kennen, heeft wel een e-maillijst. 'The money is in the list' toch? Helaas, bij veel ondernemers is dat niet zo. En bij jou is het niet anders.

Je mailt je een ongans, of juist een paar keer per jaar... maar resultaat... ho maar.

Na honderden ondernemers geholpen te hebben, en zelf ruim 10 jaar bezig te zijn geweest met e-mailmarketing, weet ik inmiddels wel wat werkt en wat niet werkt.

Met een paar aanpassingen die je zelf kunt toepassen, kom je al een heel eind. Laat mij je helpen die stap te zetten.

Naar 'Katsjing'

E-mailmarketing staat nog steeds bovenaan als het komt op Return On Investment. Met andere woorden, this sh*t just works... Maar alleen als je het op de juiste manier doet.

Af en toe mailen, als je klanten nodig hebt, gaat 'm niet worden. Iedereen dezelfde mail sturen, idem ditto.

Je zult een paar dingen anders moeten doen om van 'peanuts' naar 'katsjing' te gaan. En daar ga ik je mee op weg helpen.

We zetten een basis op waarmee jij verder kunt. Je krijgt toepasbare tips die meteen voor een verbetering zorgen. Zo niet, dan je geld terug.

Ik ben Edwin Schoonheim, en ik ben al ruim 10 jaar bezig met e-mailmarketing. Daarvoor was ik ruim 15 jaar ICT'er, dus ik snap het een en ander van techniek, maar wordt pas echt enthousiast van:

  • e-mailmarketing
  • sales funnels
  • marketing automation
  • ActiveCampaign/Mailblue

Ik help online ondernemers om meer resultaat (lees:omzet) te halen uit hun e-maillijst.
profile-pic

De meeste webinars worden gratis aangeboden. Ik twijfelde of ik hetzelfde kon verwachten als de niet betaalde webinars. En dat je dus geen waarde ontvangt, zodat het voor de maker een makkelijke manier is om geld te verdienen.Gelukkig was het tegendeel waar. Het was een goede Bootcamp, straight to the point en geen oeverloos gezwetst waar je eigenlijk niets aan hebt, maar slechts wordt gebruikt om je uiteindelijk wat te verkopen.Alles is inmiddels aangemaakt en gepersonaliseerd zoals in de Bootcamp voorgedaan. Ben nu bezig met het maken van mijn weggever. Zodra deze af is kunnen alle formulier geplaatst worden daar waar nodig. En gaan we aan de slag. Het was een welkome aanvulling op mijn reeds in augustus geleerde funnel en emailmarketing.Ik zou deze cursus aanbevelen aan vrienden en collega'sErg prettig dat je de bootcamp kunt volgen wanneer je wilt en niet op verplichte tijden omdat dan je toegang vervalt en dat het zo eenvoudig is. Kon al wel een beetje omgaan met Mailchimp maar nu wordt het professioneler. En daar hou ik van.

Any Dress, Linda de Boer


profile-pic

Zoals met alles had ik eerst twijfel. Kan ik dit qua tijd er bij hebben? Is het niet te technisch? Maar niets van dat alles. Ik heb de cursus gevolgd en had na 7 dagen mijn emailmarketing staan. Ik ben dus erg positief over deze cursus. Door de duidelijke (Nederlands gesproken) video's begreep ik snel hoe alles werkt. Het werk zelf ga ik echter toch uitbesteden omdat ik er gewoon echt geen tijd voor heb. Maar ik wilde wel eerst weten hoe het werkt, voordat ik het iemand anders laat doen. Ik kan deze cursus dus aan iedereen aanraden die wil starten met emailmarketing. Tenslotte is het heel gaaf om met een goede uitleg erachter te komen dat je dit zelf kunt! Het lijkt veel moeilijker :)

Eva

Wil jij een uitgebreide 'second-opinion' van je sales funnels?

Meld je dan aan via onderstaande button

Eénmalige investering van €197

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?

Funnel check is voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers van ActiveCampaign. Tijdens de Funnel Check nemen we samen je account door, en kijken we waar kansen en verbeterpunten liggen.

Wanneer gaan we aan de slag?

Na je bestelling ontvang je een faktuur en een uitnodiging om via Calendly een afspraak met me in te plannen. Op de afgesproken datum gaan we samen via Zoom jouw emailmarketingsysteem en funnels doornemen. 

 

Heb ik technische voorkennis nodig?

Je hoeft geen absolute techneut te zijn. Het is wel belangrijk dat je de inloggegevens van je account hebt, en dat je zelf al eens een paar emails hebt verstuurd.

 

Wat als ik geen ActiveCampaign of Mailblue gebruik?

Ik heb de afgelopen 10 jaar met zo'n beetje alle bekende emailmarketingsystemen gewerkt. Mijn specialisme ligt bij ActiveCampaign (of Mailblue), dus je haalt het meeste uit de Funnel Check als je hetzelfde systeem gebruikt als ik. Twijfel je nog, neem dan even contact met me op.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt veilig en snel betalen via iDeal.

 

Kan ik de investering in mijn administratie opvoeren?

Ja, als je een bedrijf hebt dan kun je de BTW faktuur die je van me krijgt verwerken in je boekhouding.

 

Copyright 2020, Web2action.nl   -   Disclaimer