Als jij mag kiezen… met 1 druk op de knop, binnen 2,5 uur voor €5940 omzet binnenhalen, of zo veel mogelijk netwerkborrels afstruinen in de hoop nieuwe contacten op te doen…

De reden dat ik je dit vraag is het volgende.

Ik stond een paar maanden geleden op een netwerkevent en raakte aan de praat met een ondernemer die nu iets meer dan een jaar geleden zijn eigen bedrijf was gestart.

Naar de Kamer van Koophandel, visitekaartjes besteld bij Vistaprint en snel een website in elkaar laten draaien door zijn neefje.

Van netwerkborrel naar netwerkborrel

En toen vol aan de bak om klanten te scoren. Vliegend van netwerkborrel naar netwerkborrel, snel een praatje maken en visitekaartjes uitwisselen.

Zo ben ik destijds ook begonnen. Wist ik toen maar wat in nu allemaal weet :-)

Ik vertelde hem wat ik nu met mijn bedrijf deed en legde het belang uit van een goede website, emailmarketing, een blog en social media.

Deze ondernemer had sinds de start van zijn bedrijf niets meer aan zijn website gedaan en behandelde zijn website als een ‘online visitekaartje’.

Ook had hij geen contactformulier, blog of mogelijkheid tot inschrijven voor een emaillijst.

Allemaal gemiste kansen, want dat zijn juist de dingen waarmee je de mogelijkheid hebt een connectie te maken met je bezoekers en potentiele klanten.

Nu komen zijn klanten naar hem toe

Inmiddels is hij 4 maanden verder, hebben we een ActiveCampaign account voor hem ingericht, en heeft hij stap-voor-stap de nodige stappen gezet met zijn website. Inmiddels staan er 250 mensen op de emaillijst, komen er dagelijks mensen bij omdat ze zijn ebook downloaden en in ruil daarvoor een emailadres achterlaten.

2 weken geleden heeft deze ondernemer zijn eerste workshop georganiseerd, en deze zat binnen no-time vol (12 man tegen €495 p.p.) nadat hij zijn emaillijst hiervan op de hoogte had gesteld.

De moraal van dit verhaal? Er zijn meerdere manieren om nieuwe business binnen te halen, en ik ga je niet vertellen wat de beste is.

Maar zie jij de mogelijkheden van het internet voor de groei van je bedrijf, neem dan eens vrijblijvend contact met me op.

Leer hoe je meer verkoopt met ActiveCampaign

Ontdek de geheimen van ActiveCampaign. Leer hoe je slimme funnels opzet die je bezoekers automatisch omtoveren in betalende klanten. Online training, dus je kunt direct van start.