Meer verkopen met ActiveCampaign?

ActiveCampaign kan veel meer dan je maandelijkse nieuwsbrief versturen. Ik leer je hoe je ActiveCampaign inzet als een (bijna) volautomatische verkoopmachine.

Last van rode vlekken of angstzweet als je inlogt in je ActiveCampaign account?

Je weet dat je aan de slag moet met e-mailmarketing, anders was je hier niet. En waarschijnlijk weet je dan ook dat ActiveCampaign de beste keuze is. Alleen zijn de mogelijkheden zo overweldigend dat je het maar steeds voor je uitschuift.

Waar begin je?

Alle begin is moelijk. Zeker als je iets voor het eerst doet. Al die opties en mogelijkheden die ActiveCampaign je bedrijf kan bieden. Maar waar begin je en hoe ga je dan verder?

Je bent geen techneut

Gelukkig hoeft dat ook niet. Ik ben dat namelijk wel, en via de 'over-mijn-schouder' videolessen leer je precies wat je moet doen en hoe je dat doet. 

Je blijft maar uistellen

Sommige van mijn cursisten hebben al maanden, soms jaren een account. Maar ze doen er vrijwel niets mee omdat ze niet weten hoe en waar ze moeten beginnen.

Wat deze training je gaat opleveren


Naast de duidelijke videoinstructies, die erop zijn gericht om je te leren HOE je iets moet doen in ActiveCampaign, leer je tijdens deze training ook de strategie die erachter zit. Dus WAT je moet doen en WAAROM. Hiermee kun je straks zelf een tweede, derde (tiende) leadmagnet gaan opzetten en automations toevoegen en aanpassen.

Duidelijk stappenplan

Na het volgen van de training weet je precies wat je moet doen voor een succesvol e-mailmarketing systeem. Je hebt een duidelijk begin en eind waar je naar toe kan werken. Stap voor stap.

Hulp via online community

Ik heb niet de illusie dat al je vragen in deze training worden behandeld. Maar dat hoeft ook niet, want daarvoor is de online community bedoeld. 24/7 bereikbaar en snel antwoord.

Coaching via Zoom

Wekelijks zijn er online Zoom calls waar je aan mee kunt doen. Tijdens deze calls kun je live vragen stellen, brainstormen over een nieuwe automation en inspiratie opdoen van andere cursisten.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Edwin. Een paar jaar geleden zat ik precies in dezelfde situatie als jij. Geen idee hoe ik moest beginnen met e-mailmarketing en uiteindelijk via vallen en opstaan mezelf alles zelf aangeleerd.

Ik had in het begin geen enkel benul wat ik aan het doen was en dat heeft me veel tijd, geld en omzet gekost.

8 jaar later heeft ActiveCampaign nog maar weinig geheimen voor me en ik deel mijn kennis en ervaring onder andere via deze training.

Klanten aan het woord

debbie

Debbie

Edwin heeft de know-how en de rust om alles haarfijn uit te leggen. Aan het einde van de dag had ik alle antwoorden die ik wilde hebben en kon ik zelf verder.

judith testimonial

Judith

Edwin heeft mij geholpen met het versturen van automatische e-mails aan mijn klanten. Hij is snel met oplossingen, geeft goede adviezen, brengt orde aan je online marketing en is gemakkelijk bereikbaar.

richard

Richard

Edwin neemt de tijd om te luisteren waar het probleem zit en weet het vervolgens ook op te lossen. Hij heeft mij in kleine stapjes uitgelegd hoe ik zelf aan de slag kan. Ik zou hem zeker aanraden

Dit ga je o.a. allemaal leren

Of je nu beginnende ActiveCampaign gebruiker bent of er al een tijdje mee werkt, deze training heeft alles in huis om het beste resultaat te behalen met je e-maillijst.

Account aanvragen en inrichten

Je leert wat ActiveCampaign is, welke varianten er zijn en hoe je een account aanvraagt. Ook leer je hoe je je account goed inricht, zodat je in de toekomst niet in de problemen komt.

Basisinstellingen ActiveCampaign

Je leert hoe je lijsten aanmaakt, contacten importeert en formulieren maakt. Ook leer je hoe je je website koppelt met ActiveCampaign, zodat de 2 gaan samenwerken als een goed geoliede machine.

ActiveCampaign Campagnes en Automations

Campagnes en automations zijn de manier waarop je met ActiveCampaign je mails gaat versturen. Je leert de veschillen tussen beide en wanneer je het beste een campagne of automation kunt gebruiken. Ook ga je leren hoe je automations kun starten en wat je er allemaal mee kunt doen.

Hoe doe je ..... in ActiveCampaign

De naam zegt het al. In deze module krijg je antwoord op een aantal "Hoe doe ik.. in ActiveCampaign" vragen. Hoe je overstapt van een ander systeem, hoe je automatisch je weggever verstuurd en hoe je je online agenda koppelt met ActiveCampaign

Wat is de investering?

Basis

Masterclass ActiveCampaign Basis

  • Lifetime* toegang
  • Direct starten
  • Toegang tot 25+ videolessen
  • 1 maand toegang tot de online community
  • 1 maand wekelijks coaching en/of Q&A via Zoom

VIP

Masterclass ActiveCampaign VIP

  • Lifetime* toegang
  • Direct starten
  • Toegang tot 25+ videolessen
  • 12 maanden toegang tot de online community
  • 12 maanden wekelijks coaching en/of Q&A via Zoom


497

* Wat ik met lifetime bedoel, zie FAQ

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Nadat je besteld en betaald hebt, krijg je direct toegang tot de online training.

Hoe lang hou ik toegang?

Ik lees op andere sites vaak "levenslang toegang". Dat kan ik je niet garanderen, maar zolang mijn bedrijf en website in de lucht blijven, kun jij inloggen.

En als ik het dan concreet moet maken: in ieder geval hou je de komende 12 maanden toegang. Ook daarna trouwens, want ik zet na die tijd niet alles ineens 'op slot'. 

Ik heb nog geen ActiveCampaign

Geen probleem! In de training leer je namelijk ook hoe je een ActiveCampaign aanvraagt, goed inricht en aanpast naar je bedrijf en wensen.

Ook als je ActiveCampaign al gebruikt, dan is het goed om deze lessen even door te nemen, want lang niet ieder account is goed ingericht ;-)

Ik ben niet techniscH, is dit ook voor mij?

Jazeker! Vrijwel elke les heeft een of meerdere video's, waar je over mijn schouder mee kan kijken hoe je iets moet instellen.

"Als je een muis kan vasthouden en kan klikken, dan kan jij dit ook", zeg ik wel eens.

En kom je er niet uit, je krijgt toegang tot de besloten community waar je 24/7 je vragen kunt stellen.

Ook kun je je aanmelden voor de wekelijkse Q&A Zoom en me daar live je vraag voorleggen.

Werkt dit ook voor mijn bedrijf?

Na met honderden klanten te hebben gewerkt, kan ik zeggen dat e-mailmarketing in vrijwel elk bedrijf werkt. Voorwaarde is wel dat je een goed product hebt, en dat al meerdere keren hebt verkocht.

Het maakt niet ui of je verkoopt via verkoopgesprekken, webinars of video sales letters, er is altijd wel een goed funnel in te richten.

Wat als ik het toch liever uitbesteed?

Het is een online training, dus ik leg alles zo goed mogelijk uit, maar uiteindelijk moet je het zelf gaan doen.

Mocht je aan het einde van de training erachter komen dat je het toch liever wilt uitbesteden, dan kan dat altijd natuurlijk. 

Naast online trainingen en een membership biedt ik namelijk ook implementatie trajecten aan.