Geen zorgen meer om je website

Wordpress onderhouds-abonnement

✅ Wordpress onderhoud, check !

Als je afhankelijk bent van je website om klanten te krijgen, en omzet te maken, dan wil je natuurlijk dat deze bereikbaar is, veilig en snel.

Wordpress is een geweldig platform voor je website, maar heeft onderhoud nodig. Wekelijks komen er tientallen updates uit die Wordpress veiliger, sneller en/of beter maken.

Je hebt waarschijnlijk wel wat anders te doen dan dit onderhoud. Of je hebt er geen zin in, of vind het misschien een beetje eng.

No worries. Ik doe dit werk al 10 jaar en heb honderden websites onderhouden. Met die opgebouwde kennis en ervaring kun je ervan uitgaan dat je website bij mij in goede handen is.

Je kunt er dus voor kiezen het onderhoud van je website door mij te laten doen. Geen technisch gedoe meer, en voortaan altijd een veilige en bijgewerkte website.

Veiligheid staat voorop

Ik voer de updates pas uit als ik zeker weet dat de backup is gelukt. Zo kanen ik altijd terug naar een vorige versie. Je website wordt opgenomen in mijn monitoring tool, zodat ik een seintje krijg als er iets mis is. Dan kan ik meteen aan de slag om het voor je op te lossen.

TIP: Je zit niet aan lange contracten vast, want dit is een maandelijks abonnement. Wil je het toch liever zelf weer doen, dan is dat geen enkel probleem.

Wat valt er allemaal binnen dit onderhouds- abonnement?

Als je kiest voor dit abonnement, dan zorg ik voortaan voor de updates van Wordpress, thema, plugins en vertaalbestanden. Dagelijks wordt je website gebackupped naar een externe locatie, en mocht het nodig zijn, dan plaats ik kosteloos een backup terug (hier betaal je bij veel hostingpartijen extra voor).

Dit krijg je ik allemaal:

  • Dagelijks backup van je hele website naar een externe locatie
  • Kosteloze restore mocht dat nodig zijn
  • Wekelijkse updates van Wordpress, plugins, thema en vertaalbestanden
  • 30 minuten remote support per maand
  • Toegang tot een aantal premium plugins en thema's, zo lang je abonnement loopt.

Hoe meld ik me aan?

01
Klik op de oranje knop hieronder

Je komt op de betaalpagina waar je je onderhoudsabonnement kunt afrekenen. Je kunt veilig via je eigen bank betalen via iDeal.

02
Je ontvangt de factuur en informatie via e-mail

Na een succesvolle betaling ontvang je direct een factuur voor in je eigen boekhouding. Ook ontvang je een e-mail met praktische informatie en vraag ik je om inloggegevens om de website te kunnen beheren.

03
Ik neem je website op in mijn beheer- en monitoringtool

Na ontvangst van een inlog en wachtwoord zal ik je website backuppen, van de laatste updates voorzien en in mijn beheer- en monitoringtool opnemen. Vanaf dat moment wordt je website dagelijks gebackupped naar een externe locatie en zorg ik wekelijks voor de updates.

Een aantal reacties van klanten

"

Edwin heeft de know-how en de rust om alles haarfijn uit te leggen. Aan het einde van de dag had ik alle antwoorden die ik wilde hebben en kon zelf verder.


Debbie

"

Edwin neemt de tijd om te luisteren waar het probleem zit en weet het vervolgens op te lossen. Hij heeft mij in kleine stapjes uitgelegd hoe ik zelf aan de slag kan. Ik zou hem zeker aanraden.


Richard

"

Edwin heeft mij geholpen met het versturen van automatisch e-mails aan mijn klanten. Hij is snel met oplossingen, geeft goede adviezen, brengt orde aan je online marketing en is makkelijk bereikbaar.


Judith 

Hi,

ik ben Edwin Schoonheim

Ik help ondernemers om meer omzet en klanten te krijgen met hun website en e-mailmarketing

Ik werk sinds 2008 met Wordpress en heb honderden ondernermers geholpen om Wordpressd succesvol in te zetten voor hun bedrijf.

Oprichter Web2action.nl

FAQ.

Hoe meld ik me aan?

Via de grote oranje knop kun je je aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld en betaald, ga ik alles voor je in gang zetten. Je ontvangt per mail de factuur en een bevestiging met de praktische informatie. Je krijgt een mail waarin ik je vraag om de inloggegevens van je website, zodat ik het beheer van je kan overnemen en je website in mijn tools op te nemen.

Ik heb specifieke vragen over Wordpress, kan je me daar mee helpen?

Natuurlijk! Neem even contact met me op via edwin@web2action.nl voor specifieke vragen en mogelijkheden.

Mijn vraag staat er niet bij

Is er iets nog niet duidelijk of wil je gewoon extra informatie? Geen probleem! Neem even contact met me op via edwin@web2action.nl