No menu items have been found.

Review Calendly training

Waarom heb je je voor de training opgegeven?
Wat was je beste inzicht na het volgen van de training?
Zou je deze training aanbevelen aan andere (online) ondernemers?

Wat klanten over me zeggen

profile-pic
Manuel Ditiecher Onlinemarketing4MKB

Edwin is een expert op het gebied van ActiveCampaign en automations. Hij helpt je door op elk niveau met je mee te denken. Theoretische kennis, praktische basis... Edwin helpt met je vraag, maar geeft ook dat stukje extra. Daar word ik blij van. Just do it, het inschakelen van een expert geeft energie om verder te gaan.

profile-pic
Geral

Nadat Edwin mij had geholpen met wat handige tips voor mijn website ben ik een 3 maandelijks traject met heb gestart. Aan de hand van zijn wekelijks advies hebben we mijn website ook nog eens 2 keer verhuist. Edwin zorgt dat het allemaal goed werkt en kan op een heldere en rustige manier uitleggen hoe je het zelf kan doen.
Ondanks dat ik aardig weet hoe de processen in een website en met emailmarketing werken is het goed om een techneut als Edwin achter de hand te hebben, voor als je toch ergens tegenaan loopt.

Edwin wil je echt op weg helpen en tijdens het traject zag ik mijn inschrijvingen op de online tuintips al omhoog schieten, ondanks de rustige periode voor de tuin.

Dus wil je betere resultaten met je website behalen dan kan ik Edwin zeer zeker aanbevelen.

profile-pic
Ruth

Voordat ik met de curus startte, vroeg ik het me af of het niet heel veel werk is om mailchimp toe te passen. Gelukkig bleek daar niets van te kloppen. Het volgen van de cursus verliep heel fijn. Super duidelijk en makkelijk toepasbaar. Ik kan helaas nog niet de resultaten melden, want ik heb de cursus nog niet helemaal doorlopen. Ik moet nog de laatste dag doen. Voor zover ik de cursus heb ervaren, kan ik deze aan iedereen aanraden die graag een nieuwsbrief wil versturen. Wat me opviel aan deze cursus is dat het heel praktijkgericht is, en dat het heel fijn is om binnen een week al een product te hebben.