Wordt een ActiveCampaign Master

Tijd om ActiveCampaign naar het volgende level te tillen.

Met alleen een maandelijkse nieuwsbrief kom je er namelijk niet... Geloof me, ik heb het geprobeerd en dat werkt niet. Maar waarschijnlijk ben je daar inmiddels ook al achter.

Mastering ActiveCampaign

De oplossing voor online ondernemers die alles uit hun ActiveCampaign account willen halen wat erin zit.... plus dat beetje extra 😁

1.

Wekelijkse vraag en antwoord calls over ActiveCampaign, e-mailmarketing, funnels en de techniek eromheen.

2.

Toegang tot huidige en toekomstige workshops

3.

Videoinstructies over veelgestelde vragen over ActiveCampaign

4.

Online community waar je 24/7 je vragen kunt stellen (en van mij of andere members snel antwoord krijgt)

Online community

Na aanmelding krijg je toegang tot een besloten online community waar je 24/7 je vragen kunt stellen. Ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden met indien nodig een link naar een artikel, video of instructie. Er is geen enkele reden om te blijven 'hangen' als je graag iets voor elkaar kunt krijgen in ActiveCampaign, dus proberen we je snel weer verder te helpen.

Online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je opnames van workshops, trainingen, checklists en andere resources die je nodig hebt. 

Wat mijn klanten zeggen

Debbie

Edwin heeft de know-how en de rust om alles haarfijn uit te leggen. Aan het einde van de dag had ik alle antwoorden die ik wilde hebben en kon zelf verder.

Richard

Edwin neemt de tijd om te luisteren waar het probleem zit en weet het vervolgens op te lossen. Hij heeft mij in kleine stapjes uitgelegd hoe ik zelf aan de slag kan. Ik zou hem zeker aanraden.

Judith

Edwin heeft mij geholpen met het versturen van automatisch e-mails aan mijn klanten. Hij is snel met oplossingen, geeft goede adviezen, brengt orde aan je online marketing en is makkelijk bereikbaar.