Shortcode could not be rendered

Complete blauwdruk voor het opzetten van een salesfunnel


Als er één ding is wat ik inmiddels weet, is dat je je bedrijf een enorme boost kan geven door gebruik te maken van een goede e-mailijst en één of meerdere salesfunnels

Ik heb honderden ondernemers geholpen met het opbouwen van een emaillijst en weet inmiddels wat er voor nodig is om resultaat te halen via e-mailmarketing en funnels.

Om jou te helpen dit te bereiken heb ik Funnel Blauwdruk ontwikkelt.

Funnel Blauwdruk is een complete kit waarmee jij binnen enkele dagen een salesfunnel opzet.

Naast het ebook ontvang je kant-en-klare templates voor de benodigde pagina's op je website en direct importeerbare automations* waar je alleen maar je eigen teksten en afbeeldingen in hoeft te plaatsen.

Je krijgt instructie video's die je precies laten zien hoe je de technische dingen instelt of aanpast.

Met Funnel Blauwdruk kan het eigenlijk opzetten van je eigen funnel eigenlijk niet meer misgaan.

Ik weet dat je hiernaar op zoek bent.

Je hebt immers niet voor niets deze pagina bezocht.

Nu je hier bent aangekomen heb je volgens mij 3 opties:

Optie 1: Sluit deze pagina en ga verder met je leven. Blijf doen wat je nu doet, en wellicht pak je het hele e-mailmarketing gebeuren later nog een keer op. En dat is natuurlijk helemaal prima.

Optie 2: Kijk op je gemak verder, zoek wat meer informatie bij elkaar en ga dit toepassen. We weten allebei dat de kans hierop klein is. Veel mensen verzamelen enorm veel informatie, maar blijven hangen op de implementatie. Het doen. Wat ook prima is. Maar…. Er is nog een mogelijkheid.

Optie 3: Stop met de oneindige zoektocht naar nog meer informatie en met het worstelen om alle puzzelstukjes aan elkaar te knopen. Funnel Blauwdruk geeft je alle handvatten om binnen enkele dagen je funnel op te zetten. Het enige dat je hoeft te doen is bestellen en je straks de invuloefeningen te volgen.

Je kunt mij niet wijsmaken dat optie 3 ook voor jou de beste optie is ;-)


Je investering

Je investering in Funnel Blauwdruk is €97 nu tijdelijk 30 euro (exclusief BTW). 

Garantie

Ben je na 14 dagen niet tevreden met de informatie die je krijgt, laat het me weten, en je krijgt je geld terug.

Twijfel je nog?

Dat kan natuurlijk. Het is toch weer een investering in je bedrijf, en je wilt zeker weten dat het wat voor je is, toch?

Kan ik meteen met de informatie aan de slag?

Nee, Funnel Blauwdruk is nog niet helemaal klaar. Je ontvangt binnen enkele dagen het ebook en de importeerbare automations en templates. De video's worden voor 21 september in je leeromgeving geupload.

Kan ik veilig betalen?

Ja, ik maak gebruik van de betaalprovider Mollie, wat inhoudt dat je veilig kunt betalen met iDeal, Paypal oc Bancontact

Ontvang ik ook een factuur?

Natuurlijk! Alle beetjes BTW en bedrijfskosten helpen je bottom-line ;-) 

OK, wat ga je doen...

Het is eigenlijk een no-brainer. Je hebt door het bezoeken van deze pagina al aangegeven dat je wel hulp kunt gebruiken met het opzetten van je salesfunnel.

En laat dit product daar nou speciaal voor gemaakt zijn :-)

Omdat de video's nog klaar zijn, bied ik je nu tegen een flinke korting de mogelijkheid om in te stappen voor een prijs die hiernaar nooit meer terugkomt.

Het enige dat je hoeft te doen, is hieronder op de knop te drukken, en je bent verzekerd van de 70% korting en de levering van Funnel Blauwdruk voor 21 september.

Shortcode could not be rendered