Hands-on training in Utrecht

ActiveCampaign groepstraining in Utrecht

ActiveCampaign account, geregeld !

Je wilt e-mailmarketing gaan toepassen in je bedrijf. Om een relatie op te bouwen met je doelgroep, processen te automatiseren en natuurlijk... om omzet te maken. En daarvoor wil je ActiveCampaign gebruiken. Dat is precies waar deze Activecampaign groepstraining voor is gemaakt.

Logisch, want ActiveCampaign is wat mij betreft het beste systeem van dit moment om dit te doen.

Of je nu net bent begonnen, of al een tijdje loopt aan te modderen... op de een of andere manier is het er nog niet van gekomen. Je hebt online al het een en ander gevonden, maar krijgt het niet voor elkaar om ActiveCampaign voor JOU te laten werken.

Hoe stel je ActiveCampaign in? Hoe koppel je het aan je website? Hoe maak je een template in je huisstijl? Hoe verstuur je automatisch e-mails als iemand je ebook heeft aangevraagd.

Allemaal vragen waar beginnende ActiveCampaign gebruikers mee rondlopen. En in sommige gevallen, veel te lang.

Want het kan ook anders... binnen één dag ActiveCampaign up-and-running, zodat je dit voor eens en voor altijd van je to-do lijst kunt schrappen.


Onder deskundige begeleiding

..werken we samen in een kleine groep aan jouw ActiveCampaign account. Ik werk sinds 2016 met ActiveCampaign en heb honderden ondernemers geholpen dit fantastische systeem in te zetten in hun bedrijf. En vanaf nu doe ik dat ook (weer) live. Gewoon hier bij mij op kantoor in Utrecht.

LET OP: Er is maar plek voor 4 deelnemers per keer. Om de 1.5 meter afstand te kunnen houden, maar ook om je voldoende aandacht te kunnen geven.

Wat gaan we doen tijdens deze training?

Het doel van deze training is dat je naar huis gaat met een ActiveCampaign account die klaar staat om leads te ontvangen, weggevers uit te delen en van bezoekers klanten te maken. Maar daar zijn wel wat dingen voor nodig. Hieronder lees je wat we allemaal gaan behandelen.

We gaan onder andere het volgende doen:

 • We richten je account in (incl. alle basisinstellingen)
 • We importeren je bestaande contacten
 • We maken (AVG) formulieren en lijsten aan
 • We koppelen ActiveCampaign aan je website
 • We ontwerpen een e-mailtemplate in je eigen huisstijl
 • We koppelen ActiveCampaign aan je website
 • We richten een eerste slimme automation in
 • BONUS: Ik leer je alles over het handig taggen van je contacten, inclusief praktisch tagschema (Excel). 
 • BONUS: Ik leer je alles over aangepaste velden, en hoe je deze kunt toepassen om je lijst te segmenteren

Dit gaat het je opleveren

01

Je account is 100% klaar voor gebruik

Alles is ingesteld zoals het hoort, in het Nederlands, volgens de AVG, in jouw huisstijl.

02

Je website is gekoppeld aan ActiveCampaign

Iedereen die zich aanmeld voor je weggever komt in netjes in ActiveCampaign te staan.

03

Jouw systeem stuurt vanaf nu automatisch e-mails 

Na het aanvragen van je weggever krijgt men automatisch e-mails met daarin een aanbod van je product

Wat is de investering?

Dat valt reuze mee, kan ik je vertellen. Zeker als je je bedenkt dat deze training je de komende jaren veel extra omzet gaat opleveren.

297247

(excl BTW)

ActiveCampaign training Utrecht

Praktische training, kleine groep, inclusief lunch.

Hoe meld ik me aan?

01
Klik op de oranje knop hieronder

Je komt op de betaalpagina waar je je training kunt afrekenen. Je kunt veilig via je eigen bank betalen via iDeal.

02
Je ontvangt de factuur en informatie via e-mail

Na een succesvolle betaling ontvang je direct een factuur voor in je eigen boekhouding. Ook ontvang je een e-mail met praktische informatie zoals locatiegegevens en een routebeschrijving.

03
Voorbereidende informatie en vragen

Om me zo goed mogelijk voor te bereiden op de training, ontvang je de week van tevoren een aantal e-mails, met informatie, maar ook met een aantal vragen. Vul deze goed in, zodat ik me goed kan voorbereiden op jou en je bedrijf, en we direct aan de slag kunnen op de trainingsdag

04
De trainingsdag hier bij mijn kantoor in Utrecht

We starten om 10:00 met de training. Rond 12:30 hebben we een gezamelijke lunch, en daarna gaan we verder tot een uur of 15:30. Je gaat naar huis met een werkend ActiveCampaign account, en genoeg kennis en inspiratie om je e-mailmarketing succesvol te maken.

Praktische informatie

De training begint om 10:00 en we zijn om 15:30 klaar. Tussendoor stoppen we een paar keer voor koffie/thee en rond 12:30 hebben we een heerlijke lunch.

 • We werken in een kleine groep, dus veel aandacht en genoeg afstand ivm corona.
 • Inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch.
 • Je gaat naar huis met een kant-en-klaar ActiveCampaign account.
Een aantal reacties van klanten

"

Edwin heeft de know-how en de rust om alles haarfijn uit te leggen. Aan het einde van de dag had ik alle antwoorden die ik wilde hebben en kon zelf verder.


Debbie

"

Edwin neemt de tijd om te luisteren waar het probleem zit en weet het vervolgens op te lossen. Hij heeft mij in kleine stapjes uitgelegd hoe ik zelf aan de slag kan. Ik zou hem zeker aanraden.


Richard

"

Edwin heeft mij geholpen met het versturen van automatisch e-mails aan mijn klanten. Hij is snel met oplossingen, geeft goede adviezen, brengt orde aan je online marketing en is makkelijk bereikbaar.


Judith

Hi,

ik ben Edwin Schoonheim

Ik help ondernemers om meer omzet en klanten te krijgen via ActiveCampaign. Mijn eerste e-mail verstuurde ik in 2008 met Mailchimp, maar daar liep ik al snel tegen beperkingen op. 

Ik werk sinds 2016 met ActiveCampaign en heb honderden ondernermers geholpen om ActiveCampaign succesvol in te zetten voor hun bedrijf.

Oprichter Web2action.nl

FAQ.

Hoe zit dat met corona en afstand houden?

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Als je verkouden bent en/of andere corona(verschijnselen) vertoont, dan schuift jouw plekje op naar de volgende training. Deze training wordt elke maand wel een keer ingepland.

Hoe meld ik me aan?

Via de grote oranje knop kun je je aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld en betaald, is jouw plekje gegarandeerd. Je ontvangt per mail de factuur en een bevestiging met de locatiegegevens en routebeschrijving. Ook krijg je in de dagen voorafgaand aan de training al wat mailtjes met vragen en opdrachten, zodat we ons beiden goed kunnen voorbereiden op de training.

Wat als ik nog geen ActiveCampaign gebruik?

De training is echt voor ondernemers die willen beginnen met ActiveCampaign of net zijn gestart. Mocht je nog geen account hebben, geef dat dan even aan bij je bestelling, dan leg ik je precies uit hoe je een proefabonnement aanvraagt.

Wat heb ik nodig tijdens de ActiveCampaign training?

Het is een praktische training, dus het is handig als je je eigen laptop meeneemt. Je kunt hier gebruik maken van goede wifi. Ook heb je een (proef)account ActiveCampaign of Mailblue nodig.


Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je nog een e-mail van me met alle instructies.

Ik heb specifieke vragen over ActiveCampaign, kan je me daar mee helpen?

Natuurlijk! Ik heb een training voor de wat meer gevorderde ActiveCampaign gebruiker. Of we kunnen een dag(deel) gaan zitten om al je vragen door te nemen. 


Neem even contact met me op via edwin@web2action.nl voor de mogelijkheden.

Mijn vraag staat er niet bij

Is er iets nog niet duidelijk of wil je gewoon extra informatie? Geen probleem! Neem even contact met me op via edwin@web2action.nl